La Molina promou el Dia Paralímpic a l'Escola

La Molina promou el Dia Paralímpic a l'Escola
El dijous 4 de desembre es celebrarà en el Pavelló Municipal d’Alp el Dia Paralímpic a l’Escola que aplegarà les escoles Bac de Cerdanya d’Alp i Alfons I i Vedruna de Puigcerdà per tal d’explicar els valors paralímpics i les accions que porta a terme l’estació ceretana per donar a conèixer els esports d’hivern entre els discapacitats.

El dijous 4 de desembre es celebrarà en el Pavelló Municipal d’Alp el Paralympic School Day amb la participació de les escoles Bac de Cerdanya d’Alp i Alfons I i Vedruna de Puigcerdà. Aquesta jornada s’emmarca dins de les accions previstes per desenvolupar un programa educatiu dirigit a despertar l’interès i la comprensió dels valors paralímpics en la població de joves i nens en edat escolar, ajudant a crear una actitud positiva vers les persones amb alguna discapacitat.

Activitats de la jornada

El Dia Paralímpic a l’Escola és un conjunt d’activitats, que ajuden i eduquen als joves sobre l’esport paralímpic, les diferencies individuals i la discapacitat, en un ambient divertit i de joc durant una jornada escolar. Aquesta jornada és una iniciativa del Comitè Paralímpic Internacional, i per segona vegada es celebrarà a La Molina i a l’estat Espanyol.

Es compta amb els suport de la Federació Catalana d’Esports de Minusvàlids Físics, la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, el Consell Català de l’Esport, La Molina, el Comitè Paralímpic Espanyol, l’Ajuntament d’Alp i Aigua de Veri.

Podeu trobar més informació a www.education.paralympic.org

Activitats de la jornada

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: